frontal2017

   JACK DANIEL´S CLOSING PARTY  
Divendres 7 d´ Abril > 00.30h (salamandra2)

Preu: Gratis amb entrades de qualsevol concert del Let's Festival
Fins a la 1:30h gratis per llista o 12€ amb 2 consumicions
Després de la 1:30h 10€ amb 1 consumició

 

amableFICHA2   

Dj Amable 30 anys als plats, un del djs per excelencia de l’escena alternativa de Barcelona amb projecció nacional e internacional. Les seves sessions són de sobra conegudes i plenes de propostes innovadores .
Ha editat les seves sessions en diversos cd's recopilatoris, on selecciona i barreja molts dels grans temes de l'escena alternativa de cada any, Razzmatazz ('03), Razzmatazz 04, Razzmatazz 05, Razzmatazz 06, Razzmatazz 07, Clubbin' ('08), Razzmatazz 09, Razzmatazz 10. També, ha partcipado en remixes de cançons de Love of Lesbian, Catpeople, Mendetz...

Dj Amable 30 años a los platos, un de los djs por excelencia de las escena alternativa de Barcelona con proyección nacional e internacional. Sus sesiones son de sobra conocidas y llenas de propuestas innovadoras.
Ha editado sus sesiones en varios cd's recopilatorios, en donde selecciona y mezcla muchos de los grandes temas de la escena alternativa de cada año, Razzmatazz ('03), Razzmatazz 04, Razzmatazz 05, Razzmatazz 06, Razzmatazz 07, Clubbin' ('08), Razzmatazz 09, Razzmatazz 10. También, ha partcipado en remixes de canciones de Love of Lesbian, Catpeople, Mendetz...

 

 

carolFICHA2   

Carole s'estrena en 1996 com a resident de la Salamandra convertint-se en la primera noia del país a posar-se al comandament de la cabina d'un club indie. El seu desenvolupament entre guitarres, música electrònica i una àmplia varietat d'estils i el seu depuradísima tècnica l'han portat a consagrar-se com una de les principals dj’s del panorama alternatiu del país.

Carole se estrena en 1996 como residente de la Salamandra convirtiéndose en la primera chica del país en ponerse al mando de la cabina de un club indie. Su desarrollo entre guitarras, música electrónica y una amplia variedad de estilos y su depuradísima técnica la han llevado a consagrarse como una de las principales dj’s del panorama alternativo del país.

 

spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND