frontal2018

Dissabte 23 de Març > 20.30h | anticipada: 16€ / taquilla: 20€

 

LF2018 Corizonas JulianMaeso  TICKET

 

Un dels experiments més reeixits del pop espanyol, que no és més que la unió de dues bandes tant diferents com complementàries: Arizona Baby i Los Coronas; seran el plat fort del 23 de març.
A finals de 2017 van publicar “Mas allà” un àlbum amb 7 joies inèdites amb las que tanquen el cicle de “Nueva Dimensión Vital”. Un innovador treball ple de sorpreses on la banda sense perdre la seva identitat ja presenta nous horitzons en el concepte i en el so.

Uno de los experimentos más exitosos del pop español, que no es más que la unión de dos bandas tanto diferentes como complementarias: Arizona Baby y Los Coronas; serán el plato fuerte del 23 de marzo.

A finales del 2017 publicaron “Más allá” un álbum con 7 joyas inéditas con las que cierran el ciclo de “Nueva Dimensión Vital”. Un innovador trabajo lleno de sorpresas donde la banda, sin perderse en su identidad, ya presenta nuevos horizontes en el concepto y en el sonido.

 

Web | Facebook | Twitter | Instagram

 

L’ex de Sunday Drivers oferirà en aquesta 13a edició del Let’s Festival el seu tercer àlbum en solitari “Somewhere somehow”. Les 11 cançons que el componen, cada una única i direfent de cap altre, aproparan al públic una mescla entre els ritmes del soul i el rock afegint-t’hi a més, tocs de funk, country i inclús jazz. Més que una suma de cançons, “Somewhere somehow” és una experiència d’emoció i entusiasme

El ex de Sunday Drivers ofrecerá en esta 13a edición del Let’s Festival su tercer álbum en solitario “Somewhere somehow”. Las 11 canciones que lo componen, cada una única y diferente de la otra, acercaran al público una mezcla entre los ritmos del soul y el rock añadiéndole además, toques de funk, country e incluso jazz. Más que una suma de canciones, “Somewhere somehow” es una experiencia de emoción y entusiasmo.

 

Web | Facebook | Twitter | Instagram | Youtube

 

spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND