frontal2017

Dissabte 1 d´Abril > 21.0h (salamandra2) | Preu:12€ (Les 50 primeres) Ant:15€ -Taq:20€

 

nudozurdoFICHA2    TICKET3

Hi ha moments en què es veu clarament que un grup està a punt d'explotar, i aquest és el cas de Nudozurdo i "Voyeur Amateur", un pepino sense discussió que serà un fix en els mateixos escenaris recorreguts per El Columpio Asesino o León Benavente.
Produït per Ricky Falkner (Love Of Lesbian, Iván Ferreiro, Lori Meyers) i masteritzat per Fred Kevorkian (White Stripes, Maroon 5, Iggy Pop, The National)
Van obtenir el Premi de la Música Independent a l'Artista Revelació amb el seu primer àlbum i continuen destacant per una gran versatilitat, intensitat i carisma. Mitjans com El País ja diuen que són "una banda en la primeríssima divisió del rock espanyol".
Nudozurdo és una banda sense límits i aquest és el seu moment.

Hay momentos en que se ve claramente que un grupo va a explotar, y éste es el caso de Nudozurdo y "Voyeur Amateur", un pepino sin discusión que será un fijo en los mismos escenarios recorridos por El Columpio Asesino o León Benavente.
Producido por Ricky Falkner (Love Of Lesbian, Iván Ferreiro, Lori Meyers) y masterizado por Fred Kevorkian (White Stripes, Maroon 5, Iggy Pop, The National)
Obtuvieron el Premio de la Música Independiente al Artista Revelación con su primer álbum y continúan destacando por una gran versatilidad, intensidad y carisma. Medios como El País ya dicen que son "una banda en la primerísima división del rock español".
Nudozurdo es una banda sin límites y éste es su momento.

 

 Facebook | Twitter | Youtube

 

barbottFICHA2    TICKET3

Barbott és ritme, però també melodia. Barbott és creativitat, travessada per la millor tradició. Barbott són riffs envolupants, edificats sobre una base impecable i coronats per una veu seductora i misteriosa. Barbott són espirals que es despleguen fins a l'infinit; repeticions que no s'esgoten i estranyes fórmules sense solució. Un carreró, un vell televisor i una carrera que s'augura meteòrica.

Barbott es ritmo, pero también melodía. Barbott es creatividad, atravesada por la mejor tradición. Barbott son riffs envolventes, edificados sobre una base impecable y coronados por una voz seductora y misteriosa. Barbott son curvas sin cinturón; espirales que se despliegan hasta el infinito; repeticiones que no se agotan y extrañas fórmulas sin solución. Un callejón, un viejo televisor y una carrera que se augura meteórica.

 

 Facebook | Twitter | Youtube

spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND