frontal2017

Dissabte 8 d´Abril > 20.30h (salamandra1) | Preu:12€ (Les 50 primeres) Ant:15€ -Taq:20€

 

lospunsetesFICHA2    TICKET3

Los Punsetes tenen la qualitat de dir el que tothom pensa, sense embuts, de convertir cançons d'aparença senzilla en himnes generacionals. Van publicar el seu primer LP en 2008 i ara com ara són un nom consolidat en l'escena independent iberoamericana i un dels grans referents a Espanya.
Tota la seva producció s'ha destacat per la valentia dels seus textos i la frescor de la seva música, la naturalitat de la seva imatge… I també per Ariadna, veu i figura única i especial en el circ del rock.
Al Let's Festival presenten el seu cinquè disc, “Viva!”, produït per Pablo Díaz-Reixa, “El Guincho”, i el resultat és 110% marca de la casa: el grup sonant com mai, diverses frases per emmarcar amb l'acidesa habitual i uns quants moments memorables per reviure en directe.

Los Punsetes tienen la cualidad de decir lo que todo el mundo piensa, sin rodeos, de convertir canciones de apariencia sencilla en himnos generacionales. Publicaron su primer LP en 2008 y hoy por hoy son un nombre consolidado en la escena independiente iberoamericana y uno de los grandes referentes en España.
Toda su producción se ha destacado por la valentía de sus textos y la frescura de su música, la naturalidad de su imagen… Y también por Ariadna, voz y figura única y especial en el circo del rock.
En el Let's Festival presentan su quinto disco, “¡Viva!”, producido Pablo Díaz-Reixa, “El Guincho”, y el resultado es 110% marca de la casa: el grupo sonando como nunca, varias frases para enmarcar con la acidez habitual y unos cuantos momentos memorables para revivir en directo.

 

Web | Facebook | Twitter | Youtube
 

gangliosFICHA2    TICKET3

Los Ganglios toquen diferents gèneres (punk, techno, rock, cumbia), tot aglutinat en el que ells criden Música Porc. Han publicat quatre discos: Cataclisme electoral (2011, autoeditado), La maca i els ninjas (2012, GOR Discos), Lubrificant (2014, autoeditado), Segona Escolta (2016, autoeditado).

Los Ganglios tocan diferentes géneros (punk, techno, rock, cumbia), todo aglutinado en lo que ellos llaman Música Porc. Han publicado cuatro discos:Cataclismo electoral(2011, autoeditado),La guapa y los ninjas(2012, GOR Discos),Lubricante(2014, autoeditado),Segunda Escucha(2016, autoeditado).

 

 Web | Facebook | Twitter | Youtube

spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND