frontal2017

Dissabte 18 de Març > 21.00h (salamandra2) | anticipada: 15€ / taquilla: 20€


sexizebras2FICHA2    TICKET3

Sexy Zebras arriben al festival amb un nou àlbum ple del rock al que malgrat la seva joventut ja ens tenen acostumats. Van començar la seva trajectòria amb "Volvamos a la Selva" i ja amb aquest disc van girar per tota Espanya i països com UK, França, Mèxic... Amb el seu següent àlbum "Hola Somos los Putos Sexy Zebras", ens van deixar clar quines eren les seves intencions. Rock, rock sense concessions, amb actitud, amb cançons directes. Aquest àlbum col·loca a les banda a un altre planeta i els converteix en la gran promesa del Rock Llatí i obre la seva presència internacional a EUA on estan cada vegada més presents.

Sexy Zebras llegan al festival con un nuevo álbum lleno del rock al que a pesar de su juventud ya nos tienen acostumbrados. Empezaron su trayectoria con "Volvamos a la Selva" y ya con este disco giraron por toda España y países como UK, Francia, México... Con su siguiente álbum "Hola Somos los Putos Sexy Zebras", nos dejaron claro cuales eran sus intenciones. Rock, rock sin concesiones, con actitud, con canciones directas. Este álbum coloca a las banda en otro planeta y les convierte en la gran promesa del Rock Latino y abre su presencia internacional a EEUU donde están cada vez más presentes.

 

 

ninatornadoFICHA2    TICKET3

Ha plogut molt des que Niña Coyote eta Chico Tornado van irrompre en la nostra escena musical. Avui dia les bandes d'aquest format no són novetat i estem acostumats a propostes similars. Niña Coyote eta Chico Tornado són Úrsula Strong (bateria) i Koldo Soret (guitarra i veu) i "Eate" és el nom del nou treball autoeditat pel duo sota el segell Pozoi Records.
Immediatament després de ficar el disc en el lector apareixen tempestes, rajos, focs, vendavals i riuades. Ja estem en el regne de "Eate" La naturalesa ha d'esclatar per algun costat responent a tants anys d'insults i devastació dels humans! Guitarres de foc, riuades de melodies, vendavals de distorsió, calamarsa de ritmes, rajos de foc… això és "Eate", el geni de la tempesta, el foc, les inundacions i els vendavals.

Ha llovido mucho desde que Niña Coyote eta Chico Tornado irrumpieron en nuestra escena musical. Hoy en día las bandas este formato no son novedad y estamos acostumbrados a propuestas similares. Niña Coyote eta Chico Tornado son Úrsula Strong (batería) y Koldo Soret (guitarra y voz) y "Eate" es el nombre del nuevo trabajo autoeditado por el dúo bajo el sello Pozoi Records.
Inmediatamente después de meter el disco en el lector aparecen tormentas, rayos, fuegos, vendavales y riadas. Ya estamos en el reino de "Eate" La naturaleza tiene que estallar por algún lado respondiendo a tantos años de insultos y devastación de los humanos! Guitarras de fuego, riadas de melodías, vendavales de distorsión, granizo de ritmos, rayos de fuego… eso es "Eate", el genio de la tormenta, el fuego, las inundaciones y los vendavales.

 

Web| Facebook| Twitter | Youtube |

spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND