frontal2018

Divendres 2 de Març > 20.30h | Preu: Ant:16€ -Taq:20€

 

LF2018 Web Sidonie TheCrabApples  TICKET 

 

Sidonie inauguren divendres 2 de març la 13a edició del Let’s Festival amb un concert que donarà el tret de sortida a la celebració dels seus 20 anys de carrera. En aquesta primera celebració del seu aniversari, el grup de Barcelona recuperarà cançons que fa temps que no toquen, per oferir un repertori basat en els grans èxits dels seus vuit discos. Sidonie ha escollit la Sala Salamandra per aquest concert tan especial, per agrair el suport i la bona relació que sempre han tingut amb la sala de l’Hospitalet, que també acaba de celebrar 20 anys de vida. Tal com comenta Axel Pi, bateria de la banda, “la Salamandra ens ha vist créixer. Allà inclús vàrem perdre dos concursos de maquetes, però vàrem començar a construir la nostra identitat abans d’editar el nostre primer EP. Allà vàrem fer algun dels nostres concerts més importants i allà ens han vist créixer dis rere disc. Començar a celebrar a la sala els 20 anys de carrera del grup té molt sentit”.

Sidonie inauguran el viernes 2 de marzo la 13a edición de Let’s Festival con un concierto que dará salida a la celebración de sus 20 años de carrera. En esta primera celebración de su aniversario, el grupo de Barcelona recuperara canciones que hace tiempo que no tocan para ofrecer un repertorio basado en los grandes éxitos de sus ocho discos. Sidonie ha escogido la Sala Salamandra para este concierto tan especial para agradecer el soporte y la buena relación que siempre han tenido con la sala de l’Hospitalet, que también acaba de celebrar 20 años de vida. Tal y como comenta Axel Pi, batería de la banda, “La Salamandra nos ha visto crecer. Allí incluso perdimos dos concursos de maqueta, pero empezamos a construir nuestra identidad antes de editar nuestro primer EP. Allí hicimos algún de nuestros conciertos más importantes i allí nos han visto crecer disco tras disco. Empezar a celebrar en la sala los 20 años de carrera del grupo tiene mucho sentido”.

 

Web | Facebook | Twitter | Instagram | Youtube

 

 

“A Drastic Mistake” (Hidden Track, 2018) estrenat aquest mes de gener confirma el que ja es veia a la seva anterior referència “Hello Stranger”. Un treball amb més maduresa i que representa les dues etapes que ha viscut la banda. “A Drastik Mistake” mostra amb mes contundència encara el pop d’arrel anglosaxó que practiquen. Una producció de Lluis Cots i Xavier Friedrich.

A Drastic Mistake” (Hidden Track, 2018) estrenado este mes de enero confirma el que ya se veía en su anterior referencia “Hello Stranger”. Un trabajo con mas madurez y que representa las dos etapas que la banda ha vivido. “A Drastik Mistake” muestra con más contundencia aún el pop de raíz anglosajona que practican. Una producción de Lluis Cots y Xavier Friedrich.

 

 

Facebook | Twitter | Instagram | Youtube


spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND