frontal2017

Divendres 31 de Marc > 21.00h (salamandra1) | anticipada: 12€ / taquilla: 15€ 


siloeFICHA2    TICKET3

 

Fito Robles, és l'ànima darrere deSiloé, aquest val·lisoletà ha il·luminat un treball molt complet en el qual hi ha de tot: pop, folk, indie, una mica de rock... però sobretot un arsenal de lletres complexes i molt interessants. Arribat directament de Boston en el seu primer disc "La Verdad" ens mostra un excel·lent lletrista i un compositor que beu de Dylan. Un treball que recupera el folk més clàssic però sona a l’indie més modern, en el qual les protagonistes també són les lletres cuidades al màxim i escrites amb manyaga. En definitiva Siloé destaca entre el nou pop d'autor a Espanya pel seu talent interpretatiu i vocal, per cançons plenes de sons propers i col·laboracions excepcionals, i sobretot pel calat emocional d'uns textos amb rerefons existencial.

Fito Robles, es el alma detrás de Siloé, este vallisoletano ha alumbrado un trabajo muy completo en el que hay de todo: pop, folk, indie, algo de rock… pero sobre todo un arsenal de letras complejas y muy interesantes. Llegado directamente de Boston en su primer disco "La verdad" nos muestra un excelente letrista y un compositor que bebe de Dylan. Un trabajo que recupera el folk más clásico pero suena al indie más moderno, en el que las protagonistas también son las letras cuidadas al máximo y escritas con mimo.
En definitiva Siloé destaca entre el nuevo pop de autor en España por su talento interpretativo y vocal, por canciones llenas de sonidos cercanos y colaboraciones excepcionales, y sobre todo por el calado emocional de unos textos con trasfondo existencial.

 

Facebook | Twitter | Youtube
 

tortelFICHA2    TICKET3

"Transparente" és el disc de Tórtel un conjunt de cançons que demostren que si alguna cosa sap fer Jorge Pérez és Pop. Un conjunt de cançons que arriben al cor i al cervell. En "Transparente" hi ha sintetitzadors, lletres sensibles i multitud d'arranjaments que fan que cada cançó sigui única, cada tall del disc és imprescindible i contagiós.

"Transparente" es el disco de Tórtel un conjunto de canciones que demuestran que si algo sabe hacer Jorge Pérez es Pop. Un conjunto de canciones que llegan al corazón y al cerebro.  En "Transparente" hay sintetizadores, letras sensibles y multitud de arreglos que hacen que cada canción sea única, cada corte del disco es imprescindible y contagioso.

 

  Facebook | Twitter | Youtube

spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND